top of page
Tres niños

Temps d'acollida

Des de La Mariona gestionem i posem a la vostra disposició serveis d’acollida tant en horari de matí, migdia com a la tarda. Una flexibilitat que ajudarà a les famílies a planejar el seu dia a dia amb els més petits de la casa.

A l’acollida del matí oferirem un esmorzar bàsic per les famílies que ho desitgin, a un preu de 0,50€. Aquest esmorzar constarà de llet, cereals i fruita.

Els alumnes fixos que es queden tres dies a la setmana de dilluns a dimecres, tindran una hora i mitja d’acollida gratuïta els dimecres a la tarda de 15 a 16,30 hores. Als alumnes que no compleixin aquesta condició se’ls cobrarà un preu de 6€.

Dins d’aquesta hora d’acollida es farà un taller de cuina organitzat de cuina adreçat als infants i joves impulsat per la Marta Poch.

Preus

Aquest franges es poden combinar segons les necessitats de les famílies.

A continuació posem uns exemples què tenen en compte les franges horàries actuals (Socis AMPA)

Horaris

Horari_Acollida.jpg
young-kids-cooking-together.jpg

Taller de cuina

Dins d’aquesta hora d’acollida es farà un taller de cuina organitzat de cuina adreçat als infants i joves impulsat per la Marta Poch, que ha col·laborat amb el Punt Jove dels Hostalets i en altres Instituts i escoles, on es pretén que aprenguin a cuinar correctament els aliments, el seu valor com a font de salut i de plaer i a fer atractius els aliments que sovint més els costen com ara les verdures.

Aquest taller es treballaria amb la metodologia de treball cooperatiu on els nens i nenes i joves són els veritables protagonistes del seu aprenentatge.

Tots els alumnes d’acollida podran participar d’aquest taller. Si hi ha algun alumne que no es quedi a l’acollida  i vulgui apuntar-se a l’extraescolar de cuina, només haurà de pagar la quota de 6 € com alumne esporàdic. Per la resta d’alumnes que ja formen part de l’acollida del dimecres l’activitat és gratuïta.

Horneando
bottom of page