top of page

Qui som?

El Menjador escolar La Mariona continua la feina de Maria Millaret al capdavant del menjador de l’escola Renaixença dels Hostalets de Pierola.

La seva experiència en el món de la restauració de col·lectivitats treballant durant molts anys a Can Soteras, una casa de trobades i convivències, i la seva continuada formació, ha fet que arribés
a la gestió de la cuina d’aquesta petita escola
de l’Anoia.

Amb ella ha anat creixent i actualitzant-se per arribar al moment actual on cal afrontar un nou repte per donar resposta a les noves necessitats que tenen l’escola, els pares i especialment els nens i nenes.

Dades:

  • Menjador d'escola La Mariona SL

  • NIF: B67281675

L'equip

Per poder posar en pràctica aquesta manera de gestionar les hores de menjador, La Mariona,  compta amb un equip de monitores qualificades que vetllen per atendre les necessitats de les nenes i els nens. 

 

Tenen experiència, coneixent bé les seves necessitats i tenen titulacions específiques pedagògiques, que permeten tirar endavant activitats de lleure que van més enllà de la vella idea de vigilar i distreure la canalla.

 

Enguany afrontem uns canvis que permetran de ben segur atendre millor les necessitats dels nostres infants: més monitores, més personal de cuina, millores en els menús, reorganització dels torns i dels espais, mes activitats de lleure i educatives...

Organització

L'horari de dimecres tarda de 15 hores a 16,30 hores, només és pels alumnes fixes de menjador.

Assessorament

Pel que fa a la confecció de menús, La Mariona, compta amb l’assessorament de la Dietista-Nutricionista Núria Duran que ha assessorat, entre altres, a l’Escolania de Montserrat.

Amb ella hem trobat una persona que ha entès perfectament la necessitat d’oferir menús que tinguin valor específic, que, a més, de ser nutricionalment equilibrats, despertin i potenciïn el plaer per la bona cuina.

El menjador d’escola La Mariona S.L. forma part de l’ACELLEC, l’Associació catalana d’empreses del lleure, l’educació i la cultura).

Proveïdors

El principal criteri que La Mariona fa servir alhora d’escollir els proveïdors que atenen la cuina és de la qualitat del producte. No podem potenciar un servei de menjador de qualitat sense vigilar que els productes que s’ofereixen als nens i nenes sigui els millors possibles. Això significa que no podem decidir amb quins productes es treballa en funció del preu sinó en funció de la seva qualitat.

Els nostres principals proveïdors són:

Fruita i verdura:

Carns fresques:

Congelats:

Pa:

Altres productes:

  • A.T.A.N.S (pastes i arrossos de proximitat)
     

bottom of page