top of page

Inscripció

Noves famílies:

Si sou una família que farà ús del menjador escolar per primer cop, benvinguts.

Per fer ús del servei de menjador cal que us inscriviu en el següent formulari.

 

Si teniu més d’un fill,  cal que feu una inscripció per cada un d’ells.

Un cop inscrits i abans de començar el curs haureu de signar les autoritzacions de protecció de dades, imatge, etc. que us enviarem a través de l’APP.

També us haureu de descarregar l’aplicació que serveix per gestionar el pagament dels menús esporàdics, de comunicació amb els monitors de les extraescolars i de l’acollida i rebre els documents i les autoritzacions, entre altres funcions.

Si teniu dubtes o voleu transmetre alguna informació podeu servir el nostre correu: coordinacio.lamariona@gmail.com o enviar un missatge al WhatsApp 683 519 452.

Famílies ja inscrites el curs passat:

Si sou una família que ja es va inscriure el curs passat, només cal que ompliu el formulari per confirmar l’ús del menjador. 

 

Un cop inscrits i abans de començar el curs haureu de signar les autoritzacions de protecció de dades, imatge, etc. que us enviarem a través de l’APP.

La no acceptació de les normes de funcionament del menjador, no permetrà la utilització del servei.

Si heu de canviar alguna dada (canvi d‘IBAN, al·lèrgies, etc.), ho podeu fer enviant un correu: coordinacio.lamariona@gmail.com o enviar un missatge al WhatsApp 683 519 452.

L'aplicació

Amb l'aplicació facilitem la comunicació amb els monitors d'extraescolars i els pagament esporàdics del menjador que es produeixen durant el curs.

Mockup_App.png
bottom of page