top of page
Image by Dea Piratedea

Us atreviu a fer teatre?

Què farem?

Treballarem des d’un teatre social o teatre amb valors per fomentar el respecte cap a nosaltres i cap al nostre entorn. En afegit, experimentarem diversos vessants del món de l’espectacle, per generar gust per l’art.

Cada sessió comptarà amb diverses parts:

  • Com estem?: Mentre anem arribant a l’aula, anirem compartint com ens sentim, per així poder adaptar la sessió al nostre estat d’ànim.

  • Ens activem!: Procedirem a fer escalfament a partir de jocs de lleure enfocats en la interpretació.

  • Fem: A través de diverses activitats, treballarem el contingut de la sessió per anar donant eines a l’ànima d’intèrpret que portem dins!

  • Improvisació: Depenent del grup d’edat, gaudirem d’un temps extra per poder fer anar la imaginació i posar en pràctica el que hem après en una improvisació.

Events

El calendari parteix de la següent base:

* Integració: crear les mostres a través de les tècniques teatrals que hem après.

 

El treball en grup serà la primera font de creació dels nostres tallers de teatre, i depenent de com es respiri l’ambient, segons les necessitats que tinguem en cada moment, es podrà anar modificant el programa.

Per a qui?

Per a alumnes de totes les edats.

Objectius

  • Impulsar la comunicació i l’expressió individual davant del grup.

  • Potenciar la psicomotricitat.

  • Aprendre a gestionar les emocions i treballar amb elles.

  • Fomentar el treball en equip i l’escolta de grup.

  • Activar la imaginació i la creativitat.

Avaluació

Semestralment, les famílies rebran un feedback sobre l’evolució de l’alumnat participant i, a més a més, podran comprovar-la en les diverses mostres que es duran a terme al llarg del curs escolar.

Preus

Horaris

Horaris_extraescolar_Teatre.jpg
Marina.jpeg

Qui soc?

Em dic Marina, i soc estudiant de Comunicació Audiovisual, de la Universitat de Barcelona. 

 

Des de ben petita, he viscut enamorada de la cultura i, en concret, del teatre. Malgrat tot, no va ser fins als onze anys que vaig pujar les primeres escales de l’escenari. Des d’aleshores, he rebut formació en diverses disciplines i per part de diverses escoles.

 

Actualment, treballo en una companyia barcelonina, i faig direcció d’intèrprets en curtmetratges i tallers d’arts escèniques en escoles, instituts i centres d’acollida.

bottom of page