top of page
Robot para niños

Robòtica i disseny de videojocs

Introducció

Les activitats de robòtica i disseny de videojocs potencien persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur.

Aquestes noves habilitats i competències es potencien mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education., fomentant en els participants el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre.

Aquests tallers son una bona manera de transmetre a nens i nenes la passió per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les matemàtiques i moltes altres matèries relacionades de forma transversal.

Events

Modalitats

L’extraescolar de robòtica ens permet accedir a una gran oferta diversificada per edats i activitats.

Robotix - 0 (Infantil)

Els més petits aprendran a treballar en equip, a ser creatius, expressió oral, mecànica, programació i tecnologia … i moltes coses més utilitzant diversos materials LEGO education:

Robotix - 1 (De 1er a 3er de primària)

Introducció a la robòtica amb Lego WeDo, Spike Essencial i joc de màquines i mecanismes.

Durant el curs els alumnes crearan i construiran el seu propi robot WeDo. Hauran de superar diferents reptes que els ajudaran a descobrir no només el món de la programació, sinó també el seu entorn, les màquines, la música i la narració.

Robotix - 2 (A partir de 4art de primària fins 4art d'ESO)

Robòtica amb Lego Mindstorm Ev3 i Spike Prime: mecànica i programació avançada.

Els alumnes construiran i dissenyaran els seus propis robots, amb el que hauran de superar diversos reptes programant el seu robot.

Aprendran a controlar el moviment del robot a traves dels seus tres motors i a utilitzar els diferents sensors, tacte, llum, ultrasons i un giroscopi.

L’alta sensibilitat dels diversos sensors ens permetrà també́ introduir als infants i joves en el món de l’experimentació científica.

Robotix - 3. Disseny de videojocs (A partir d'ESO)

Unity és un dels motors de creació de videojocs més utilitzats per programadors de tot el món. Permet crear videojocs per múltiples plataformes entre els que destaquen Windows, Mac i dispositius mòbils.

Robotix Penedès ofereix una formació en programació bàsica en C#, per tot seguit aplicar els coneixements al disseny de videojocs. A través de la pràctica i creant diferents tipus de jocs, els nois i noies aprendran els conceptes bàsics per començar a fer els seus primers videojocs a nivell professional.

 

Podeu veure més informació www.robotixpenedes.com

Responsable

Pau Rovira

Preus

Horaris

bottom of page