top of page
Artes marciales Clase

Karate

Introducció

El Karate és una de les més grans i importants arts marcials que des de molt antic es practica i entrena en els diferents Dojos (gimnasos) de tot el món. La disciplina, el respecte, l’autosuperació, l’esforç personal i una manera de fer i viure les coses es troben en el rerefons dels entrenaments tradicionals d’aquest art marcial.

 

És un dels esports més complets i adient per a gent de totes les edats, ja que cadascú hi trobarà allò que està cercant.

El karate permet, mitjançant la progressió dels cinturons, adaptar els seus aprenentatges al nivell de cada alumne, realitzant-se doncs aquests aprenentatges de manera contínua i progressiva. També pels més intrèpids hi ha la possibilitat de sortir a competicions oficials.

 

Des d'aquesta escola els nostres alumnes es federen per tal que sigui real la seva pràctica del karate, ja que la Federació és l’únic organisme que pot reconèixer els cinturons i a més ens dona una assegurança en cas d’accident durant la pràctica. També estaran emparats pel Club Esportiu Equip 4, amb qui podran conèixer altres alumnes, sortir conjuntament a campionats o realitzar.

Events

Per a qui?

Per a alumnes de totes les edats.

Objectius

  • Conèixer els principis bàsics i la pràctica del Karate.

  • Cerca de l'equilibri cos/ment.

  • Assolir una bona condició física.

  • Treballar la capacitat de concentració.

  • Conèixer el propi cos.

Preus

Horaris

Horaris_extraescolar_Karate.jpg
bottom of page