top of page

Cicle Mitjà

Horaris

Horaris_extraescolars_Cicle_Mitjà.jpg

A Belles arts impulsarem la creativitat i la imaginació a través de la destresa manual amb molta diversitat d’activitats per pintar, dibuixar i construir:

Aquests tallers tenen com a objectiu estimular la creativitat dels nens i crear un espai de creació lliure i estimulant.

Als més petits els acompanyarem en la seva descoberta del món i de la pròpia sensibilitat.

I als més grans els estimularem a expressar lliurement la seva personalitat, aprenent de manera divertida i pautada una multitud de tècniques artístiques: collages, relleus, quadres, dibuixos, figures de paper, animals estampats entre moltes altres.

Belles arts -2.
De 3er fins a 6è de primària.

Al cicle mitjà i superior de Primària, els infants tenen l'oportunitat d'explorar la seva creativitat a través d'activitats artístiques més avançades. Aquestes activitats fomenten la imaginació, l'habilitat artística i l'expressió personal dels nens mentre exploren diferents tècniques i conceptes artístics. Algunes de les activitats inclouen:

  • Paisatges en aquarel·la: Els infants poden pintar bonics paisatges utilitzant aquarel·les i aprendre a barrejar colors per crear efectes impressionants en les seves obres.

  • Dibuix de retrats amb pastels: Poden experimentar amb pastels per crear retrats dels seus amics, familiars o personatges favorits, explorant tècniques d'ombra i detalls realistes.

  • Creació d'escultures amb paper maixé: Els estudiants poden treballar amb paper maixé per construir escultures tridimensionals, com animals, figures o elements fantàstics.

  • Projecte temàtic sobre la natura: Poden participar en un projecte on exploren la natura i creen una sèrie de dibuixos, pintures o collages relacionats amb la flora i la fauna.

  • Disseny de roba: Aprenen a crear roba divertida i personal: dibuixant esbossos, estampats, patrons, cosint.

  • Il·lustració d'escenes de contes: Els nens i nenes poden triar els seus contes preferits i crear il·lustracions detallades que mostren moments clau de la història.

  • Creació d'escultures amb argila: Poden treballar amb l'argila i aprendre a donar forma a escultures tridimensionals. Una vegada que les escultures estiguin seques, poden pintar-les amb colors acrílics per afegir detalls i vida a les seves creacions.

  • Col·laboració artística: Els estudiants poden treballar en grups per crear murals o grans pintures col·laboratives, on cada nen contribueix amb el seu estil i creativitat.

  • Exposició d'art: Organitzar una exposició d'art a l'escola, on els nens puguin mostrar les seves creacions i rebre elogis i crítiques constructives dels seus companys i professors.

Responsable

Emma Llamas Gracia.

Preus

bottom of page