top of page
Alumnos de colegio

Extraescolars

Enguany hem ampliat el nombre d’activitats per poder respondre a la diversitat d’interessos dels vostres fills i filles.  Per això trobareu  extraescolars d’esports, de creativitat  i de ciència.

Aquestes activitats tenen en comú una manera d'entendre el temps del lleure. Volem que els nens, nenes i adolescents es trobin amb unes experiències que els ajudin a conèixer i a fer créixer les seves capacitats.

El temps de lleure permet aprendre amb més llibertat i a partir del joc i la diversió. Aquests elements ens permeten aconseguir infants i adolescents més motivats i amb més capacitat de treballar i superació.

El nostre millor premi seria el de despertar vocacions: nous artistes, científiques, esportistes, cuiners...

Informació important

Les activitats extraescolars començaran el 18 de setembre per això es cobrarà la meitat de la quota més la matrícula:

Per exemple: ROBOTIX I Setembre: 14,50 €+ 30 € de matrícula

En els preus de les extraescolars de Belles arts i de Taller de cuina hi són inclosos els materials per treballar.

Per tirar endavant les activitats extraescolars caldrà a arribar a un mínim de 6 inscrits. És per això que hi poden haver canvis en els horaris i les extraescolars ofertes.

Un cop inscrits, i abans de començar el curs, s’hauran de signar les autoritzacions de protecció de dades, imatge, etc. que us enviarem a través de l’APP.

Per això, les famílies s’hauran de descarregar l’aplicació que serveix també gestionar la  comunicació amb els monitors de les extraescolars, l’acceptació de les normes de funcionament del curs, entre altres funcions.

La no acceptació de les normes de funcionament de les activitats extraescolars, no permetrà la utilització del servei.

El retard en la recollida de l'alumne de manera reiterada i sense causa justificada, suposarà la baixa de l'alumne en aquesta activitat durant un mes.

Preus

Oferta d'extraescolars per cicles

Alumnes de 3 a 6 anys

Alumnes de 10 a 12 anys

Alumnes de 6 a 8 anys

Alumnes de 12 a 16 anys

Alumnes de 8 a 10 anys

bottom of page