top of page

CONDICIONS D’ÚS DELS SERVEI DEL MENJADOR

Per fer ús del menjador és obligatori inscriure els infants al menjador, omplint i enviant el formulari d'inscripció  i estar al corrent dels pagaments de tots els serveis que ofereix l'empresa Menjador d'escola La Mariona SL.

No es podrà fer ús del menjador quan hi hagi un impagament  de més de cinc dies, no està inscrit en el formulari d’inscripció i no haver signat les autoritzacions.

El menjador escolar regularà les seves normes de convivència tenint en compte els mateixos principis que el centre educatiu.

COMUNICACIÓ

La comunicació amb el menjador es fa a través del correu: coordinacio.lamariona@gmail.com.

Si heu de comunicar alguna cosa urgent (no assistència, canvi de dieta per malaltia, etc.) podeu enviar un missatge al WhatsaApp de coordinació a la nostra coordinadora Alba Vallés: 683519452.

PAGAMENT DEL SERVEI

Usuaris fixes​

A principis de setembre es cobrarà el rebut de tot el mes de setembre.

Si ho preferiu, enlloc de facturar aquest rebut pel banc, podeu pagar aquest primer rebut amb l’aplicació on trobareu l’import assignat: ComunicAPP Edu.

Als usuaris que estan tramitant alguna beca, passarem el rebut un cop tinguem la confirmació del consell comarcal.

A partir del mes de setembre, la facturació es farà a principis de cada mes i es descomptaran els dies no utilitzats en el mes anterior.

Si no podeu fer servir del servei pel dia apuntat, cal comunicar-ho abans de les 9:30 hores. Passat aquesta hora el menú es facturarà i no es descomptarà.​

Usuaris esporàdics​

PER PAGAR EL MENÚ ESPORÀDIC CAL FER SERVIR L'APLICACIÓ:  ComunicAPP Edu.

Cal comprar el tiquet o paquet de tiquets i assignar-los als dies en els que us volgué quedar.​

Descomptes​

Les famílies sòcies de l’AFA i amb dret a descompte(família nombrosa, monoparental o amb fills amb necessitats especials) tenen un 6% de descompte en el preu del menú.

Si no són sòcies de l’AFA, aquestes famílies tindran un 3% de descompte en el preu del menú.

Si teniu dret algun descompte com a, cal presentar la documentació acreditativa.Els descomptes relacionats amb ser soci de l’AFA seran efectius en el moment que s’hagi pagat la seva quota anual.​

Transferència bancaria​

Si necessiteu fer alguna transferència, aquest és el nostre número de compte:

ES19 2100 0269 8802 0013 7317

Recordeu posar el nom del vostre fill o filla en el concepte.

bottom of page